Valitse sivu

Nordqvist: Laadukas ja luotettava toiminta on pitkän yhteistyön kantava kulmakivi

01.04.2020 | Referenssit

Nurmijärvellä sijaitseva teetalo löysi itselleen palvelevan tilitoimistokumppanin noin 11 vuotta sitten. Kohdattuaan kirjanpidon haasteita Nordqvist Oy:n toimitusjohtaja Riku Nordqvist päätti suosituksesta ulkoistaa yrityksensä taloushallinnon Aallolle.

Suomen Elintarviketuonti Oy Nordqvist on teen maahantuontiin, maustamiseen ja pakkaamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1979.

”Vuodesta 2008 lähtien yhteistyömme Aallon kanssa on ollut erittäin hyvää ja toimivaa myös yhteistoimintamme kehittämisen ansiosta. Laadukas kirjanpito on nostanut yrityksemme toimintaa seuraavalle tasolle”, toteaa Riku Nordqvist. Hän uskoo, että huolellisesti toteutettu kirjanpito ja luotettava toiminta ovat yksi tärkeimmistä yrityksen menestystekijöistä.

Sähköinen ja henkilökohtainen palvelu tasapainottavat toisiaan

Aallon palvelee Nordqvist Oy:tä lähes kaikissa talouteen liittyvissä asioissa, mitä yritys tarvitsee työskennelläkseen onnistuneesti ydinosaamisalueellaan. Näihin kuuluvat muun muassa kirjanpito ja palkanmaksu.

”Pidän erittäin paljon yhteistyökumppanimme tarjoamasta sähköisestä taloushallinnon palvelusta. Tämä selkeä, turvallinen työkalu tarjoaa meille ajantasaista tietoa yrityksemme taloustilanteesta sekä siihen liittyvät raportit reaaliajassa”, kertoo Nordqvist.

Riku Nordqvist on ollut tyytyväinen saamaansa Aallon asiakaspalveluun. Tilitoimisto nimitti asiakkaalleen oman asiakaspalvelupäällikön, kirjanpitäjän sekä palkanlaskijan, jotka tukevat Nordqvist Oy:n toimintaa ja toimittavat tietoa johtoryhmän päätöksenteon tueksi.

”Tilitoimistoni tukee erinomaisesti yrityksemme toimintaa taloushallinnon osalta. Päivittäisissä asioissa kommunikaatiomme on mutkatonta. Aallon asiantuntijat antavat nopeasti vastauksia mahdollisiin kysymyksiin ja tarjoavat ratkaisuja”, Nordqvist toteaa.

Kuukausittain järjestettävissä tapaamisissa keskustellaan yhdessä laajemmin ajankohtaisista asioista sekä suunnitellaan ja kehitetään toimintaa.

”Nuorena yritysjohtajana arvostan paljon, että tilitoimistoni tarjoaa kiitettävän balanssin sähköisen ja henkilökohtaisen palvelun välille”, Riku Nordqvist iloitsee.

Palvelulupauksen lunastamisesta kiitos yhteistyökumppanille

Riku Nordqvistin mukaan Aallon on onnistunut hyvin lunastamaan palvelulupauksensa vuodesta toiseen. Hän selittää, että toiminnan vakaus, luotettavuus, tarkkuus sekä ystävällinen palvelu erottavat Aallon muista alan toimijoista. Aallon ja Nordqvist Oy menevät yhteistyössään jatkuvasti eteenpäin, ja tästä Nordqvist kiittää koko tilitoimiston tiimiä.

”Tilitoimistoni on ansainnut kiitosta ammattitaitoisesta avusta, mitä olemme heiltä vuosien varrella saaneet, sekä yhteisestä sitoutumisesta Nordqvistin taloushallinnon hoitamiseen. Toivon, että yhteystyömme on yhtä saumatonta jatkossakin”, Riku Nordqvist linjaa tyytyväisenä.

Kiinnostavatko taloushallinnon polttavat aiheet?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat jatkossa koonnin tämänkaltaisista artikkeleistamme sekä tiedon taloushallinnon keskeisistä ajankohtaisista aiheista suoraan sähköpostiisi.

Taloushallinnon aiheita käsitteleviä asiantuntija-artikkeleitamme tuottavat muun muassa talouden, juridiikan ja verotuksen erikoisasiantuntijamme.

  • Tutustu tietosuojaselosteeseen tästä. Voit perua uutiskirjetilauksesi helposti milloin vain.